Werken bij Maisters

Word een vertrouwde adviseur bij Maisters

Werk je graag aan het verbeteren van organisaties en jezelf? Ben jij toe aan een versnelling in je carrière? Stap dan in bij Maisters! Een avontuur van 2,5 jaar, waarbij je stevige adviesvaardigheden ontwikkelt. Na het Maisters programma ben je in staat om aan de slag te gaan als management consultant of in een interne veranderrol.

Wie zijn we?

Maisters bestaat uit ondernemende, enthousiaste professionals met enkele jaren werkervaring. We houden van een informele sfeer met hoge professionele standaarden. Bij Maisters helpen we onze klanten en elkaar om elke dag beter te worden.

We werken samen mét onze klanten aan de toekomst van hun organisatie vanuit verander- en adviesrollen. Denk hierbij aan het opzetten van een projectorganisatie, het ontwerpen van een routekaart voor de energietransitie of het bedenken en uitwerken van nieuwe dienstverlening. Langs deze verandervraagstukken leer je onder begeleiding van een ervaren consultant van Summiteers de fijne kneepjes van het adviesvak.

Jouw ontwikkeling als adviseur speelt daarbij een belangrijke rol! Daarom hebben we voor jou een intensief ontwikkelprogramma klaar staan bestaande uit: on-the-job coaching, trainingen en intervisie.

Maisters is er voor de professional die ernaar streeft zich verder te ontwikkelen en de mentaliteit heeft om van elke uitdaging te leren. Je houdt van openhartige feedback en wil graag de samenwerking aangaan met opdrachtgevers en collega’s.

Wat doen we?

De rode draad in ons werk is dat we met mensen werken aan organisatieverandering. Dat is waar onze opdrachtgevers en wijzelf energie van krijgen!
Onze opdrachtgevers zijn divers en bestaan uit groot MKB, familiebedrijven en corporates uit verschillende sectoren.
Als jij het leuk vindt om aan jezelf te werken en in diverse contexten met verschillende mensen aan tafel te zitten, dan is Maisters iets voor jou.

Een Maister:

  • Heeft interesse in de manier waarop bedrijven georganiseerd zijn en hoe je dit kunt verbeteren
  • Vindt het niet erg om met zijn poten in de modder te staan (lees: een ingewikkeld vraagstuk onderzoeken, met weerstand leren omgaan, etc.)
  • Haalt proactief informatie op bij medewerkers en vindt het leuk om hier structuur in aan te brengen
  • Analyseert knelpunten en adviseert over mogelijk oplossingen
  • Creëert overzicht voor managementteams door het maken van plannen en planningen
  • Organiseert werksessies, visualiseert ideeën en werkt voorstellen verder uit
  • Brengt nieuwe energie om projecten en het team verder te brengen
  • Maakt graag plezier!

Zit er een Maister in jou?

Genoeg over ons. Als je tot hier leest ben je nieuwsgierig, wil je een verschil maken en zoek je professionele en persoonlijke groei. Het mooie is dat jij daarbij met je eigen achtergrond, vooropleiding, interesses en hobby’s een uniek perspectief meebrengt. Daar zijn wij naar op zoek! Daarbij heb je een afgeronde master, 2 tot 5 jaar werkervaring (bijv. als trainee, analist of projectmedewerker) en beheers je de Nederlandse taal.

Heb je interesse of nog vragen?

Herken jij je in 70% van wat hier staat? Heb je nog 33 vragen of wil je eens sparren met een huidige Maister? Bel of mail ons en plan een kennismaking in!

Als je denkt:

Ben ik wel een professional? Dan ben je het hoogstwaarschijnlijk.

Heb ik wel de juiste werkervaring? Laten we dit samen ontdekken.

Hoe kijken jullie naar mijn opleiding/profiel? Laten we vooral koffiedrinken.

Wij denken graag met je mee over je volgende stap in je carrière, of dat nu bij ons is of elders!

 

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.