Vind je het interessant om te begrijpen hoe bedrijven georganiseerd zijn?

Krijg je energie van het analyseren van complexe vraagstukken of veeleisende stakeholders managen?

Zie jij om je heen vooral vaak verbetermogelijkheden en niet alleen maar beren op de weg?

Wil je jezelf verder ontwikkelen en is je motto "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"?

Ben je een ondernemende, enthousiaste professional met een paar jaar werkervaring?

Laat je gegevens achter!

Laat dan je gegevens achter en dan plannen we een kennismaking in. We bespreken graag al je openstaande vragen!

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie weet is er een match met je andere interesses!

 Samenwerking is een groot deel van ons werk, we zijn natuurlijk sociale wezens. Vind je dat ook interessant, klik dan nog even verder.

De opdrachtgevers van Maisters bestaan uit MKB, familiebedrijven en corporates uit verschillende sectoren. Een Maister heeft interesse in de manier waarop bedrijven in elkaar zitten en hoe je dit kunt verbeteren. Je bent proactief in het verzamelen van informatie van medewerkers en je vindt het leuk om hier structuur in aan te brengen.

Gaat je hart nou niet per se sneller kloppen van complexe vraagstukken, wees niet getreurd: we werken vooral met mensen.

Bij Maisters helpen we onze klanten en elkaar om elke dag een beetje beter te worden. Dit doen we tijdens de opdrachten onze klanten waarin we complexe vraagstukken tackelen bij verschillende werkgevers. We werken samen mét onze klanten aan de toekomst van hun organisatie vanuit verander- en adviesrollen. Denk hierbij aan het opzetten van een projectorganisatie, het ontwerpen van een routekaart voor de energietransitie of het bedenken en uitwerken van nieuwe dienstverlening.

Zie je toch vooral beren op de weg naar verandering?

De rode draad in ons werk is dat we met mensen werken aan verandering. Dat is waar onze opdrachtgevers en wijzelf energie van krijgen! Als Maister analyseer je knelpunten en adviseer je over mogelijke oplossingen. Soms is het dus ook handig om de beren te spotten en te adresseren. Dit doe je onder andere door het organiseren van werksessies, het visualiseren van ideeën en het uitwerken van voorstellen.

Zeker weten? Bij Maisters staat ontwikkeling en professionele groei centraal.

Tijdens het Maisters traject, leer je onder begeleiding van een ervaren consultant de fijne kneepjes van het adviesvak, middels een intensief ontwikkelprogramma bestaande uit: on the job coaching, trainingen en intervisie.

Heb je nog 33 vragen of wil je eens sparren met een huidige Maister? Of, twijfel je of je de juiste werkervaring en/of achtergrond hebt? Laat dan je gegevens achter dan kunnen we dit samen ontdekken.

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.